Наявність: | На складі |
Виробник: | Солнечный Март |
Насіння перцю солодкого Джузеппе Нардієлло, фасування 30 насінин
Цей знаменитий, солодкий італійський перець був завезений до США 1887 року Джузеппе Нардіелло, іммігрантом із Базилікати, півдня Італії. Надійний і смачний, визнаний найсолодшим перцем, але зовні схожим на каєнський перець, його звичайна доля - сушка і смаження, але він так само чудовий свіжим і в салатах, у тонкому "ковбасному" фаршируванні. Він дає плоди довжиною до 8 дюймів (20 см) і вагою до 250 г. Вважається найкращим серед перців для смаження, оскільки його фруктовий цукровий смак стає ідеально вершковим і м'яким під час смаження. Не дивно, що цей сорт вирощували і плекали з покоління в покоління. Перці вигнуті вгорі й часто скручуються, їхні довгі стручки дозрівають від зеленого до красивого глянцевого, яскраво-червоного кольору. Енергійні рослини виростають від 20 до 28 дюймів (від 50 до 70 см) заввишки, з сильним центральним міцним стеблом, яке тримає дозріваючі плоди все літо, 75 днів від висаджування.