Menu
Your Cart

Насіння перцю солодкого Івайловська Капія /30 насінин/ *Сонячний Березень*

Насіння перцю солодкого Івайловська Капія /30 насінин/ *Сонячний Березень*
Насіння перцю солодкого Івайловська Капія /30 насінин/ *Сонячний Березень*
11.0 грн

Самовивіз: від 100 грн - безкоштовно
Нова Пошта (передплата): до 350 грн - 129 грн, від 350 грн - 89 грн, від 2000 грн - безкоштовно
Нова Пошта (при отриманні): до 350 грн - недоступний, від 350 грн - 129 грн
УкрПошта (передплата): до 350 грн - 89 грн, від 350 грн - 59 грн, від 1500 грн - безкоштовно
УкрПошта (при отриманні): до 350 грн - недоступний, від 350 грн - 89 грн
Кур'єрська доставка (передплата): до 350 грн - 159 грн, від 350 грн - 129 грн
Кур'єрська доставка (при отриманні): до 350 грн - недоступний, від 350 грн - 159 грн

Насіння перцю солодкого Івайловська Капія, фасування 30 насінин

Новітній унікальний болгарський сорт знаменитого перцю Капія. Спочатку цей сортотип виник в Угорщині. Згодом він став одним з основних перців південного сходу Європи, і майже в кожному місті є свій сорт Капії. Івайловський перець формує сильну високу рослину, що має індетермінантний характер росту (не обмежений за висотою), густо вкриту темно-зеленим листям середньої довжини, яке добре захищає плоди від сонячних опіків. Середньораннього терміну дозрівання. Справжньою перевагою сорту є його фрукт, який являє собою своєрідний тип Капія, але не який завгодно, а справжні, типові болгарські Капії. Цей сорт став лідером з вирощування і добре впізнаваний на болгарських ринках. Перці довгі 12-16 см, часто до 18 см, доволі широкі, до 9 см, дуже блискучі і гладкі, зазвичай здавлені з боків. У них чудовий товарний вигляд, ніжна, злегка соковита і дуже смачна м'якоть товщиною близько 5 мм. Капія Івайлова має один наконечник, оскільки при поздовжньому різанні у нього трикутна форма, а в поперечному перерізі він круглий. У технічній зрілості плід апетитно темно-зелений, а при ботанічній - яскраво-темно-червоний. Цей перець легко очищається після запікання, не втрачає м'якоть і колір після термічної обробки. Сорт високо цінується за особливий смак у свіжому вигляді та в переробці - приготуванні лютениці, консервів, різних видів солінь, салатів, засолювання, запіканні.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Погано Добре
Captcha