Наявність: | На складі |
Один з різновидів класичного перцю Капія, популярного у Східній Європі
та на Близькому Сході. Традиційний сорт солодкого болгарського перцю, що
вирощується у відкритому ґрунті в районі Пловдіва. Що робить цей перець
особливим, то це його чудовий смак і універсальність на кухні. Рослини
міцні, висотою до 70 см, зі значним обсягом листя, що покриває плоди від
сонячних опіків, мають значну жаростійкість. Вони тривалий час дають
великий врожай досить крупних, звисаючих, гострокінцевих і плескатих
перців з ніжними, соковитими і солодкими стінками. Плоди двох або
багатокамерні, довжиною до 20 см (зазвичай 12-15 см). Їхня поверхня
трикутна, з двома поздовжніми борозенками. Сорт середньоранній (від
сходів до плодоношення 120 днів), що наливає плоди вагою до 120 г. з
дуже м'ясистою текстурою, темно-червоним кольором і приголомшливим
смаком.