Наявність: | На складі |
Виробник: | Nasko |
Насіння перцю солодкого Лагман, фасування 40 насінин.
Середньоранній. Від масових сходів до біологічної стиглості - 120-130 днів. Рослина напіврозкидиста, висотою 50-75 см. Плоди великі, середня вага 250-270 г, пониклі, кубовидної форми, блискучі. У технічній стиглості плоди темно-зелені, в біологічній - яскраво-жовті. Товщина стінки - 7-8 мм. М'якоть плоду дуже ароматна, має яскравий смак паприки. Сорт виділяється високою зав'язуваністю плодів і стабільною врожайністю. Рекомендуємо для вирощування у відкритому ґрунті та в плівкових теплицях. Ідеально підходить для реалізації у свіжому вигляді, для переробки та заморозки. Урожайність становить від 8 до 15 кг/м2 залежно від умов вирощування. Вирощують через розсаду. Насіння перцю висівають у касети або парники, а пізніше пікірують або висаджують у ґрунт на постійне місце. Розсаду висаджують за схемою 25 х 60 см. Насіння перцю слід висівати на глибину 1-1,5 см і за температури ґрунту від +20 до +25°С. Висів насіння перцю проводять із середини лютого до кінця березня.
Властивості | |
Торговельна марка |