Насіння перцю солодкого Данай F1, фасування 20 насінин.
Перець солодкий, ранній гібрид. Від повних сходів до технічної стиглості плодів - 100 - 115 днів, до біологічної стиглості - 120 - 130 днів. Рослина середніх розмірів, потужна, сильно облиствена. Плоди конусоподібної форми, гладкі, середніх розмірів, масою 140-170 г. У технічній стиглості плоди перцю біло-кремового кольору, в біологічній - яскраво-червоні. Товщина стінки плоду - 5-7 мм, м'якоть соковита, солодкувата. За період вегетації на 1 рослині перцю формується 10-12 плодів товарної якості. Гібрид показав відмінні результати при вирощуванні на ранню продукцію в плівкових тунелях (балаганах). Вирощують перець через розсаду. Насіння перцю висівають у парники, касети або горщики, а пізніше розсаду висаджують у відкритий ґрунт на постійне місце. На розсаду насіння перцю слід висівати з середини лютого до кінця березня. Насіння висівають на глибину 1-1,5 см при температурі ґрунту від +20 до +25°С . Оптимальна схема посадки перцю 60 Х 20 см. Урожайність у відкритому ґрунті становить 8-10 кг/м2.
Властивості |