Ваш кошик порожній
Насіння перцю солодкого Скіф, фасування 40 насінин.
Сорт ранній. Від сходів до технічної стиглості 108-120 днів, до біологічної - 140-155 днів. Рослина низькоросла, висотою 30-40см, компактна, напівштамбова. Плоди за типом ратунди - округлі, масою 80-100 г, салатового кольору у фазі технічної стиглості та темно-червоні в біологічній, гладенькі, м'якоть ніжна, товщина стінки 8-9 мм. Урожайність - 35-50 т/га. Містить у біологічній стиглості сухої речовини 7,0 - 8,2 %, цукрів 4,2-4,6 %, аскорбінової кислоти 145-198 мг/100 г. Відрізняється хорошими смаковими і товарними якостями. Стійкий до вертицильозного в'янення.
Властивості | |
Торговельна марка |