Насіння перцю солодкого Антей, фасування 1.000 насінин.
Середньостиглий сорт перцю, плоди товстостінні, м'якоть ніжна, високі товарні та смакові якості
Середньостиглий сорт солодкого перцю. Від масових сходів до технічної стиглості 125-135 днів, до біологічної - 145-160 днів. Рослина високоросла, висотою 60-70 см, потужна, розлога. Плоди дуже великі, масою 200-300 г, конусоподібно-призмовидні, товщина стінки 6-8 мм, світло-зелені в технічній стиглості, червоні - в біологічній. Смакові якості хороші. Сорт стійкий до вертицильозного в'янення. Відрізняється стабільним накопиченням аскорбінової кислоти. Вирощується перець через розсаду. Найпоширеніший спосіб вирощування розсади - це висів насіння в касети. Вік розсади залежить від мети використання продукції. Для отримання продукції на переробку висаджують 25-45-денну розсаду. Схема посадки багато в чому залежить від способу поливу (70 х 15 см при поливі дощуванням і 90 + 50 X 20-25 см, 120 + 40 х 28 см - при вирощуванні на крапельному зрошенні). Оптимальна кількість рослин перцю - 60-70 тис. росл./га. Урожайність - 60-70 т/га.
Властивості | |
Торговельна марка |