Насіння перцю солодкого Айвенго, фасування 1.000 насінин.
Ранній, урожайний, товстостінний сорт з ніжною м'якоттю, високими товарними і смаковими якостями плодів
Один із найбільш ранніх сортів солодкого перцю. Від повних сходів до технічної стиглості плодів 105-115 днів, до біологічної - 125-135 днів. Рослина сорту середньоросла, компактна, напівштамбова. Плоди конусоподібні, 2-3-х камерні, гладкі, масою 95-140 г. У технічній стиглості біло-кремового кольору, у біологічній - червоні, товщина м'якоті 4-7 мм. Перець ранньостиглий, виділяється високими товарними якостями плодів. Перець придатний для збирання як у технічній (жовті), так і в біологічній (червоні) стиглості. Урожайність - 70-80 т/га. Перець стійкий до вертицильозного в'янення, альтернаріозу і мозаїки. Насіння вирощують через розсаду. На сьогодні найпоширенішим способом вирощування розсади перцю є висів насіння в касети. Для отримання більш раннього врожаю для реалізації у свіжому вигляді слід висаджувати 60-65-денну розсаду. Сортовий перець витримує загущені посадки. Щільність посадки - 70-80 тис. росл./га. Придатний для консервування та вживання у свіжому вигляді.
Властивості | |
Торговельна марка |