Ваш кошик порожній
Наявність: | На складі |
Виробник: | Солнечный Март |
Насіння перцю солодкого Антохі румунський, фасування 30 насінин
Цей перець названо на честь Яна Антохи, гастролюючого циркового акробата, який втік до США. Після відвідин своєї сім'ї в Румунії, вперше через 8 років, 1991 року він привіз насіння цього старовинного перцю назад в Америку, сумуючи за кулінарією своєї сім'ї, і звідти цей сорт потрапив до багатьох країн. Перець має конічну форму, його колір змінюється від кремово-жовтого (55 днів) до помаранчевого і червоного під час повного дозрівання, за 75 днів після пересадки. Його довжина близько 4 дюймів (10 см) і ширина 2,2 (5,5 см). Румунський солодкий перець Antohi являє собою загострені стручки з однією крапкою на кінці. У нього гладка, пружна і блискуча шкірка, під якою - товста, хрустка і соковита м'якоть із м'яким, солодким і злегка фруктовим смаком. У Румунії ці перці смажать на розпеченій сковорідці, щоб відчути їхній солодкий, повний аромат. Це дійсно дуже солодкий перець, що ідеально підходить для смаження. Він також чудовий у фаршируванні.