Ваш кошик порожній
Наявність: | На складі |
Виробник: | Hem Zaden |
Насіння чебрецю Зимовий сезон, фасування 5 г
Маленький напівчагарник заввишки до 20-30 см, приємно пахне. Цвіте чебрець повзучий у червні-липні, а плоди дозрівають у серпні-вересні. Лікарською сировиною є висушена й обмолочена трава чебрецю. Період збору - з червня по липень. Збирають траву під час цвітіння. Листя чебрецю використовують у харчовій промисловості для ароматизації ковбас, сиру, соусів, оцту, кондитерських виробів, для приготування лікерів, під час маринування овочів, як приправу до салатів, м'ясних і рибних страв. Цей сорт чебрецю має вишуканий смак, відмінний від будь-якого іншого сорту.