Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Солнечный Март |
Насіння кмину Літній Прованс, фасування 500 насінин
У широкому розумінні прованські трави - це суміш ароматних трав, зібраних на півдні Франції, в провінції Прованс. Під час виготовлення приправи використовується велика різноманітність рослин. Приправа може містити суміш прованських трав, приготовану не обов'язково з одного і того ж складу. У будь-якому разі вона буде запашною і використовуватиметься в постійному раціоні місцевого населення. Адже величезна кількість спецій, вирощуваних на благодатній французькій землі, дає змогу експериментувати. Така суміш точного складу і пропорцій не має, і щоразу може бути іншою. При цьому співвідношення трав обирається згідно з власним смаком і відповідно до задуманої страви. Традиційно трави використовують у свіжому і сушеному вигляді. Бренд приправи "Прованські трави" склався по-іншому, що і зробило її знаменитою в усьому світі. Склад приправи і дотримання пропорцій пряних трав тут постійні і строго вивірені. Листя чебрецю може бути невеликим, але воно насичене потужним ароматом. Він відмінно зберігає свій смак при тривалому повільному варінні. У Франції чебрець - найпопулярніша кулінарна трава, поряд з м'ятою. Це одна з найгостріших трав, які є основними травами, використовуваними для ароматизації страв, що довго готуються. Вона підсилює свій запах з іншими солоними травами, такими як Tarragon і Savory, щоб створити незабутні аромати. Ароматичний французький Літній чебрець має більш вузьке, загострене листя, сріблясто-зелене з невеликим сірим відтінком. Відомий кулінарний чебрець із Франції, він має більший вміст ефірної олії, ніж інші сорти, і, на загальну думку, найсмачніший чебрець, який ви можете вирощувати, з більш сильним і солодким смаком. Французький Літній Чебрець - багаторічна рослина, що мешкає в Середземномор'ї. Він буде процвітати в теплих районах, але так само є толерантним до холоду, і добре зимує у відкритому ґрунті. Блідо-лілові рожеві квітки розпускаються на кінчиках стебел влітку, квіти їстівні та надзвичайно привабливі для бджіл. Посів: Посійте насіння навесні або восени при температурі близько 13°С. на поверхні вологого насіннєвого компосту в горщиках або контейнерах. Не закривайте, оскільки воно потребує світла, щоб прорости. Закрийте контейнер для розсади шматком скла або прозорою плівкою і залиште в положенні, в якому він отримує розсіяне світло. Проростання займає від 15 до 30 днів. Рекомендації: Листя можна збирати для свіжого використання протягом усього літа. Чебрець, як і Розмарин і Лаванда, є однією з тих рослин, які не будуть рости, якщо їх занадто сильно зрізати. Якщо їх потрібно підрізати, дочекайтеся появи нових бутонів росту і скоротіть їх на половину. Свіжий чебрець має більш м'який смак і менш інтенсивний, ніж сухий чебрець. Сушений чебрець має додану димність, яка добре поєднується з пряними продуктами. Висушена трава перевершує свіжу за інтенсивністю в два або три рази. Це явище також можна спостерігати в орегано і в розмарині.