Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Солнечный Март |
Насіння кмину Місцевий Прованс, фасування 300 насінин
Кмин - широко використовувана і неймовірно корисна рослина. Насіння використовують у кулінарних і в лікувальних цілях, а листя можна їсти в салатах. Коріння готують так само, як пастернак або моркву. Плоди, помилково звані насінням, являють собою півмісяці. Вони зазвичай використовуються цільно і мають гострий, лакричний аромат. Вони застосовуються як пряність у тортах і хлібі, особливо житньому хлібі, і смачні, приготовані з овочами. Воно додає аромат сирам і використовується для приправи ковбас і яловичини. У медицині насіння цінується як ніжні ліки, щоб полегшити хвороби шлунка. Рослина, що росте, виглядає трохи схожою на кервель, але красивіша і з більш тонким листям, а білі квіти іноді забарвлюються ніжно-рожевим кольором. З пернатим, делікатним листям, ця рослина має гарний вигляд на межі саду, а коли цвіте, вона дає прекрасний вигляд лугу. Зростання від 20 до 30 см (від 8 до 12 дюймів) у висоту з основним стеблом квітки від 40 до 60 см (від 16 до 24 дюймів), рослина дуже приваблива для бджіл.