Наявність: | На складі |
Виробник: | Солнечный Март |
Насіння ревеню Німецьке вино, фасування 30 насінин
Багаторічні рослини ревеню - витривалі, довгоживучі доповнення до вашого двору. За тижні до того, як що-небудь ще дозріє, ви можете насолоджуватися ароматом хрустких червоно-зелених стебел ревеню. Красиві рослини ревеню, з їхнім величним, зморшкуватим зеленим листям на довгих стеблах, вписуються в найвишуканіші квіткові або чагарникові групи. Його використовують для приготування джемів, желе, мармеладу, пудингів, різноманітних десертів, компотів, киселю, квасу, начинок для пирогів, пюре, вінегрету, салатів, каші, борщу (замінюючи помідори), розсольнику (замість солоних огірків), соусів для м'яса, дичини та навіть морозива. Ви навіть можете зробити вино з ревеню або заморозити його, щоб насолодитися пізніше цього року. Пам'ятайте: стебла ревеню є єдиною їстівною частиною рослини; листя містить отруйну щавлеву кислоту, тож обов'язково відрубайте їх і викиньте. Насіння висівають на розвідну грядку. Його можна посіяти пізньої осені по замерзлій землі. При весняному посіві ревеню необхідна попередня холодна стратифікація протягом 1-2 місяців. Насіння закладають у ґрунт на глибину 2-3 см. Сходи з'являються через 15-20 днів, їх проріджують, витримуючи відстань між сіянцями 20 см, або пікірують у гряди.