Ваш кошик порожній
Наявність: | На складі |
Виробник: | Солнечный Март |
Насіння цибулі Тропеана Лунга, фасування 300 насінин
Знаменита старовинна італійська реліквія у вигляді цибулин-торпед, назва яких означає "Довгий червоний колір Тропеї". Це найвідоміша цибуля в Італії. У Калабрії, кожного серпня, в гламурному пляжному містечку Тропея проводиться знаменитий цибулевий фестиваль. Але вже в травні та червні ця цибуля продається на узбережжі. Витягнуті, як торпеди, близько 10 см завдовжки, ці глянцеві бордові цибулини з тонкою шкіркою і легким ніжним соковитим білорожевим м'якушем із хрусткою текстурою, легко нарізаються рівними кільцями. Кухарі люблять їх готувати на грилі або тушкувати. Солодка, м'яка і смачна цибуля для осінньої насолоди. Кажуть, що цибуля Тропея настільки м'яка, що її можна їсти, точно, як яблука! Високий вміст цукру означає, що вона добре карамелізується під час приготування. У сирому вигляді вона не надто пригнічує смак і аромат компонентів салатів. Цибуля, морква і селера - свята трійця італійської кухні. Ранній сорт короткого дня, готовий до збирання через 90-100 днів після сходів. Його починають збирати, як молоду зелену цибулю, коли цибулини починають набрякати, набуваючи красивого яскравого пурпурного кольору. У міру зростання цибулини мають форму довгої грушоподібної торпеди і набирають глибокий гострий аромат. Потрібне невелике підгортання до 10 см і велика кількість вологи, щоб нижня частина цибулини не стала плоскою. В Італії цю цибулю плетуть у коси для зберігання протягом 3-4 місяців. Як і всі солодкі цибулі, вона не призначена для тривалого зберігання;