Ваш кошик порожній
Наявність: | На складі |
Виробник: | Солнечный Март |
Насіння крес-салату Перець крес, фасування 3 г
Родом із Близького Сходу, цей пікантний і гострий перцевий хрест має той самий пекучий смак, що й крес-салат. У Європі здавна комерційно вирощують цю рослину як пряну траву, як альтернативу дорогим різновидам перців. Ця рослина їстівна у вигляді паростків, молодого листя або висушеного насіння, як гостра приправа. Це соковите пікантне листя доступне цілий рік, але піки його сезону починаються ранньою весною, закінчуючись наприкінці осені (у цей період рослини найпродуктивніші) і тривають усе літо (краще в умовах вологої півтіні). У зимово-весняний період він легко вирощується на підвіконні. Насіння густо сіють у неглибоку ємність, злегка покриваючи ґрунтом, або висівають на вологу тканину. Уже через два тижні перший урожай зелені починають зрізати. У міру необхідності насіння підсівають знову. Ще швидше отримати проростки, посіявши насіння на вологу марлю, і через 3-4 дні воно готове для салатів.