Наявність: | На складі |
Виробник: | Солнечный Март |
Насіння цікорного салату ендивій Градо Панчольєрі, фасування 500 насінин
Ранній класичний тип фрізе з П'ємонту з дуже компактною і щільно зібраною розеткою, часто і дрібно зазубреним темно-зеленим листям і золотим серцем після відбілювання. Він утворює велику голову із зеленого і білого листя, що згорнулося на краю зі смачними білими гривами. Великий, як листовий латук, він набагато цікавіший за міцніше хрустке листя, але ще смачніший, коли вся розетка обсмажена в оливковій олії з великою кількістю солі та перцю. Підходить як для літнього, так і для осіннього вирощування, ви можете зв'язати крайнє гірке листя, щільно зібравши його навколо серця за допомогою шпагату за 10-12 днів до збору врожаю, або унеможливити доступ сонячного світла, покриваючи всю рослину відром або чимось подібним, перед зрізанням. Endive вважається як лікарською рослиною, так і їжею, яку їдять з олією в салатах, з XIV століття він став більш поширеним як їжа.