Ваш кошик порожній
Насіння перцю солодкого Ратунда червона , фасування 0,1 г.
Середньостиглий сорт, до технічної стиглості - 110 днів, до біологічної - 160. Кущ заввишки 35-50см, компактний. Плоди плескато-округлі, гладенькі, злегка ребристі, масою 70-100г, товщина стінок - 6-8мм, без гіркоти, в технічній стиглості зелені, в біологічній - червоні. Відмінних смакових та технологічних якостей. Урожайність 30-50т/га. Придатний для використання в усіх фазах росту як свіжим,так і для переробки. Культура тепло і вологолюбна. Розміщувати краще на сонячних, захищених від вітру ділянках. Вирощувати розсадним способом, кращий вік розсади - 55-65 днів. Не рекомендується вносити свіжий гній - це зменшує врожай плодів та їх якість. Висівати насіння на глибину 2см.