Наявність: | На складі |
Виробник: | Солнечный Март |
Насіння моркви Червоний самурай F1, фасування 100 насінин
Спеціальна морква сортотипу Кінтокі, яку традиційно їдять на Новий Рік у Японії, часто вирізають у формі квітки сакури, щоб збільшити родючість у прийдешньому році. Японська морква з кавуново-червоною шкірою і солодкою рожевою м'якоттю, яка добре зберігає колір після приготування. Вона має солодший смак, ніж апельсинова морква, завдяки більш цукристій серцевині та високому вмісту лікопіну - корисного антиоксиданту (який надає помідорам червоного кольору). Блискуча, солодка шовковиста морква має виняткову текстуру і карамельний смак. Стрункі корені виростають до 10-12 дюймів (25-30 см) у довжину. Прекрасний гібрид для пізнього літа, осені та зимового зберігання, його яскраво-червоний колір стає темнішим і більш насиченим при збиранні наприкінці осені. Його сіють з початку до кінця літа, оскільки він погано росте при ранньому посіві. Період дозрівання близько 100 днів. Цю моркву подають у салатах, приготовану на парі, або просто смажену в олії-фрі, що підсилює карамельний смак.