Ваш кошик порожній
Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Солнечный Март |
Насіння м'яти Авіньйон, фасування 1500 насінин
Найароматніша з усіх видів м'яти, перцева м'ята, продукує запашне яскраве зелене з фіолетовим відтінком, зазубрене листя протягом усього сезону. Стара енциклопедія Britannica описала Перцеву м'яту як «потужний ароматичний смак, супроводжуваний відчуттям холоду, коли повітря втягується в рот». М'ята перцева є багаторічним фаворитом для багатьох людей, має високий вміст ментолу. Є однією з найлегших трав для вирощування, процвітає за достатку вологи, за часткового сонячного світла. Винятково пахуча і декоративна рослина. Бджолярі можуть виробляти прекрасний сортовий мед, якщо є достатня площа рослин. У рецептах часто вказується «гілочка» м'яти. Гілочка зазвичай є стеблом м'яти з 3 або більше листям м'яти. Для коктейлів і напоїв, що містять гілочки або листя перцевої м'яти, таких як Шнапс, Шампань коблер або Мохіто, достатньо 6-8 листків м'яти. Насолоджуйтеся листям цілим, нарізаним, сушеним, замороженим, консервованим у солі, цукрі, спирті або солодкій олії. Свіжий чай із цієї м'яти - це захоплення, і створення власного Mint Juleps - це частування садівника!