Насіння квітів Кабачка, фасування 20 насінин
3 суцвіть кабачків готують безліч страв. Квіти тушкують разом з іншими овочами, обсмажують їх у клярі або навіть фарширують м’ясом або морепродуктами. Смак у правильно приготованої квітки кабачка такий же, як і у плода кабачка, тільки більш концентрований. Як ніби зібрали смак у декількох плодів і помістили його в невелику квіточку. Найкраще смак квітки розкривається, якщо приготувати його в клярі, що в Азії називається темпура. Це легке і повітряне тісто, обсмажене на маслі, зберігає весь сік і аромат квіточки всередині кокона. Буде ще смачніше, якщо в серединку квіточки покласти м’ясну або сирну начинку, додати тертого часнику або зелені. Корисні властивості у квіточок такі ж, як і у плодів кабачка. Цей овоч дуже легкий, низькокалорійний (всього 27 кілокалорій на 100 грамів), дієтичний. Це може бути дуже важливо, якщо ви стежите за фігурою. Крім того, кабачок допомагає організму у травленні , виведення шлаків. У кабачках багато клітковини, вітамінів і мікроелементів. Завдяки наявності в ньому натрію, вживаючи його, людина нормалізує водний баланс в організмі. Крім того, позитивний вплив цього овоча на шлунково-кишковий тракт привернуло увагу дієтологів, тепер він входить в десятку найбільш ефективних продуктів для схуднення.