Високоякісний великий баклажан із багатим ніжним горіховим смаком, який
ніколи не буває гірким. Кремезні рослини висотою від 21 до 30 дюймів
(50-75 см) дуже продуктивні навіть у прохолодному кліматі. Вони легко
зав'язують від 4 до 6 плодів, але можуть давати до 12 баклажанів у
сприятливих умовах. Плоди у формі великої, дуже ребристої груші,
блискучі, глибокого темно-фіолетового кольору, іноді майже чорного, у
спекотну сонячну погоду. Тонка шкірка покриває ароматну, соковиту та
щільну м'якоть з невеликою кількістю насіння. Стандартні плоди важать
від 200 до 250 г, але можуть зростати до 1 кг. Їх збирають у розмірі 5
дюймів (12,5 см) завширшки і 6 дюймів (15 см) у висоту, але можна
знімати і раніше, коли матова шкірка стає глянсовою, щоб отримати
ніжніші баклажани без насіння. Середньоранній сорт, який починає
дозрівати через 80 днів від пересадки.