Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Солнечный Март |
Насіння редиски Палаючий вогонь, фасування 300 насінин
Традиційний сорт із Південної Франції. Французький редис для сніданку Палаючий вогонь було вперше представлено 1879 року, і він швидко став популярним ринковим редисом Парижа. Хоча це редис найбільш раннього весняного асортименту, його можна вирощувати цілий рік. У спекотні літні місяці слід дбати про те, щоб збирати редиску, щойно вона дозріє, щоб вона не стала гіркою і волокнистою. Швидко росте і, як правило, готовий до збирання за 20-25 днів. Палаючий вогонь має пальчикову циліндричну форму близько 8 см завдовжки. Відомий своїм яскравим червоним забарвленням, яке закінчується яскраво-білим на кінчику. У нього їстівна листова зелень. Французький редис для сніданку дуже хрусткий і пропонує злегка пряний аромат. Тонкий перцевий смак добре поєднується з солодким кремом, олією та сіллю. Зелень може піти прямо в салати, або бути доданою до супів чи паст. Цей редис добре поєднується з blue і фета сирами, а також з лимонним соком і свіжими травами. Зберігати редис у холодильнику і використовувати протягом одного тижня.