Наявність: | На складі |
Виробник: | Солнечный Март |
Насіння редиски Палаючий вогонь, фасування 200 насінин
Традиційний сорт із Південної Франції. Французька редиска для сніданку «Палаючий вогонь» була вперше представлена 1879 року, і вона швидко стала популярною ринковою редискою Парижа. Хоча ця редиска найбільш раннього весняного асортименту, її можна вирощувати цілий рік. У спекотні літні місяці слід дбати про те, щоб збирати редиску, щойно вона дозріє, щоб вона не стала гіркою і волокнистою. Швидко росте і, як правило, готова до збирання за 20-25 днів. «Палаючий вогонь» має пальчикову циліндричну форму, близько 8 см завдовжки. Відома своїм яскравим червоним забарвленням, яке закінчується яскраво-білим на кінчику. У неї їстівна листова зелень. Французька редиска для сніданку дуже хрустка і пропонує злегка пряний аромат. Тонкий перцевий смак добре поєднується з солодким кремом, олією та сіллю. Зелень може піти прямо в салати, або бути доданою до супів чи паст. Ця редиска добре поєднується з blue і фета сирами, а також з лимонним соком і свіжими травами. Зберігати редиску у холодильнику і використовувати протягом одного тижня.