Наявність: | На складі |
Виробник: | Элитсорт |
Насіння перцю солодкого Рубіновий, фасування 0,2 г.
Середньостиглий сорт солодкого перцю: від масових сходів до технічної стиглості плодів 130-135, біологічної - 155-165 днів. Рослина середньоросла (висота 45-60 см), густооблистяна. Лист яйцеподібної форми, темно-зелений, великий. Плоди плоскоокруглі, форми "гогошар" (висота 4,7-6,5 см, діаметр 7,8-9,0 см), великі (150 гр). Забарвлення у фазі технічної стиглості світло-зелене, у біологічній - темно-червоне. Поверхня гладенька, ребристість слабка. Товщина м'якоті навколоплідника 8-10 мм, кількість насіннєвих камер 3-4. Смакові та технологічні якості плодів дуже хороші. B біологічному ступені зрілості вони містять сухої речовини 7,3-8,9%, цукрів 4,2-5,0%, аскорбінової кислоти 150-200 мг/100 г. Урожайність 30-50 т/га. Витривалий до вертицильозного в'янення. Призначений для консервування (використовуються здебільшого плоди в стадії біологічної стиглості) і споживання у свіжому вигляді.
Властивості | |
Торговельна марка |