Купити насіння спаржі в нашому онлайн-магазині насіння ви зможете без жодних зусиль. У каталозі магазину знайдете насіння спаржі, придатної до вживання в їжу. У нашому каталозі представлені такі позиції: спаржа Аржентельська, Багряна пристрасть, Біла з Версаля. Усі вони надходять від перевірених українських та іноземних постачальників.
Щоб оформити своє замовлення, зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном або додайте товар в електронний кошик у своєму особистому кабінеті. У нас немає мінімальної суми замовлення, тому можете не переживати про те, що Ваш запит не буде розглянуто.
Замовлення формується протягом кількох робочих днів. Якщо ж однієї з позицій немає на складі, слід почекати ще пару днів або замінити на інший товар. У нас Ви можете змінювати своє замовлення протягом його формування. Для цього потрібно зв'язатися з нашими менеджерами.
Оплата покупки відбувається готівкою під час отримання, або ж, для економії часу - на наш рахунок у банку. Доставкою займаються надійні кур'єрські служби - Нова Пошта та УкрПошта. Вибір варіанту доставки залишається за Вами.
Вирощування екзотичних і незвичайних фруктів, овочів, зелені - завдання не з легких. Необхідно враховувати масу тонкощів: правильна температура, вологість, освітлення.
Для вирощування спаржі потрібне освітлене, відкрите місце. Ранньою весною, як тільки зійде сніг, слід підготувати ґрунт для висаджування: зробити грядки і удобрити їх спеціальними мінеральними добривами, щоб саджанці зійшли. Перед тим, як висаджувати спаржу, насіння необхідно замочити у воді й висадити в пісок. Там воно має перебувати, поки не проросте, а це приблизно 7-8 днів. Слід дотримуватися температури не нижче 25 градусів за Цельсієм.
Спаржа є джерелом корисних вітамінів і мінералів. У ній містяться вітаміни груп А, В, С, Е, а також кальцій, магній, залізо, фосфор, натрій. Однак варто враховувати те, що тільки кілька видів спаржі придатні до вживання, а саме: біла, зелена та фіолетова.
Більшість видів цієї рослини має декоративний характер, тому перед купівлею насіння уточніть у продавця, чи придатне воно до вживання в їжу.
Ця рослина багата на клітковину, тому має масу корисних властивостей:
Цей продукт широко застосовується в кулінарії: спаржу додають у салати, супи, подають як гарнір до м'яса, риби. Готується вона буквально кілька хвилин, за що її дуже цінують господині.