Ваш кошик порожній
Насіння мікрозелені (мікрогрін) , Цукрова кукурудза , фасування 20 г
Мікрозелень цукрової кукурудзи вирізняється своїм солодким, хрустким смаком та володіє світло-зеленими стеблами з подовженими листями. Цей продукт є джерелом вітамінів РР, С, В та Е, а також містить мінеральні солі кальцію, магнію, калію і фосфору. Постійне вживання мікрозелені цукрової кукурудзи сприяє насиченню організму жирними кислотами і амінокислотами, необхідними для оптимальної роботи різних органів. Застосування цієї мікрозелені дуже різноманітне: вона ідеально підходить для салатів, може бути включена до складу перших і других страв, а також використовуватися для приготування здорових перекусів, таких як сендвічі, брускети, смузі та фреші. Щодо вирощування, рекомендується посіяти насіння на лляному килимку або вологій серветці. Після посіву добре полити насіння та накрити їх прозорою кришкою чи плівкою для створення парникового ефекту. Для підтримання вологості насіння важливо щоденно поливати або обприскувати їх водою.