Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Сибирский Сад |
Капуста китайська Пак-чой, фасування 0,2 г
Пак-чой, або гірчична капуста, - це ранньостиглий сорт капусти, що не утворює качан. Перший урожай збирають через 15-20 днів після сходів. Черешки дуже хрусткі, за смаком нагадують шпинат. Пак-чой невибаглива, вирізняється холодостійкістю і вражаючою скоростиглістю, її легко виростить будь-який садівник. Чудовий низькокалорійний дієтичний продукт (13 ккал/100 г). За вмістом каротину, вітамінів С і В9 Пак-чой у кілька разів перевершує білокачанну капусту. Сто грам листя Пак-чой містять близько 80% від необхідної денної норми вітаміну С. Рослина заввишки 20-40 см, являє собою розетку листя зі щільними черешками. У кулінарних цілях вживають його надземну частину для приготування салатів, низькокалорійних гарнірів до м'яса, супів і самостійних овочевих страв з вишуканим смаком.
Посадка у відкритий ґрунт ранньою весною або в другій половині літа в родючий, не кислий ґрунт. Глибина посіву 0,5-0,7 см за схемою 20x30 см. Полив рясний, бажано під корінь. Можливе вирощування Пак-чой і через розсаду. Готова до висадки у віці 20-25 днів повинна мати 4-5 справжніх листків.