Інсектицид Міральд, фасування 100 мл
Сучасний акарицид проти різновидів рослиноїдних кліщів. Характеризується системною інсектицидною дією.
Діюча речовина: фенпіроксимат (50 г/л).
Препаративна форма: концентрат суспензії (КС).
Класифікація ВООЗ: ІІІ клас (помірно небезпечний).
Період захисної дії: більше 21 доби.
Повністю знищує всі рухомі стадії розвитку кліщів (личинки, німфи, імаго), а також проявляє високу ові-ларвицидну дію (миттєва інтоксикація шкідника під час прогризання оболонки яйця, обробленого препаратом). Шкідникові не вдається вийти з яйця або загибель настає відразу після виходу.
Рекомендації по використанню:
Культура, що обробляється | Шкідливий об'єкт | Норма витрати | Спосіб і терміни обробки |
Яблуня, груша, слива, інші кісточкові та зерняткові | Садові павутинні (звичайний, червоний, полуничний), несправжні павутинні кліщі (плоскотілки), бурі садові (бріобії), галові (брунькові) кліщі | 10 мл на 5 л води на 1 сотку | Профілактично по вегетації (до / після цвітіння та після збору врожаю), а також в період виявлення шкідника |
Ягідні культури (малина, смородина, аґрус, полуниця, лохина) | |||
Виноград | Бруньковий кліщ, виноградний листковий кліщ, виноградна плоскотілка, виноградний повстяний кліщ (зудень) | 10 мл на 5 л води на 1 сотку | |
Квіти (кімнатні, оранжерейні, вуличні цибулькові та багаторічники) | Павутинні та цикламенові кліщі, червоний плоский кліщ (оранжерейна плоскотілка), кореневі кліщі (справжній кореневий та цибулинний), кактусовий кліщ, бріобія злакова та конюшинна | 10 мл на 5 л води на 1 сотку (кімнатні – 2 мл на 1 л води) | |
Хвойні породи дерев та кущів (самшитові, соснові, кипарисові, тисові, інші) | Ялиновий (смерековий) та самшитовий павутинний кліщ, тисова плоскотілка, галовий самшитовий кліщ | 10 мл на 5 л води на 1 сотку | |
Соя | Павутинні кліщі | 10 мл на 5 л води на 1 сотку | |
Газони (включно альпійські) | Конюшинний кліщ, бурий злаковий кліщ | 10 мл на 5 л води на 1 сотку |
Максимальна кількість обробок: для яблуні, винограду - 2, для сої - 1. Термін останньої обробки до збирання врожаю для яблуні, винограду - 30 днів, сої - 35 днів.
Зберігати в закритих, сухих, прохолодних приміщеннях, при температурному режимі від -10 °С до +35 °С.