Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Солнечный Март |
Насіння гарбуза Утіка Кури Хаббард, фасування 20 насінин
Краплеподібний японський гарбуз хаббардівського типу. Uchiki Kuri . Був представлений у 1933 році Мацумото Сайхіро і до сьогоднішніх днів залишається дуже популярним, тому що цей сорт легко вирощується і славиться прекрасним солодким смаком з горіховим ароматом. Кожна рослина утворює від трьох до п'яти плодів вагою близько 1,5 кг, злегка ребристих, інтенсивного червоно-помаранчевого кольору із золотою товстою м'якоттю. Дуже раннє дозрівання (80-90 днів від сходів) з великим потенціалом тривалого зимового зберігання протягом 6-7 місяців у прохолодному, сухому місці. Залишати на зиму краще повністю визрілі гарбузи, що видають звук порожніх судин при постукуванні. М'якоть чудового смаку, як у солодкої картоплі, але з яскравим горіховим ароматом. Цей сорт готують, не зрізуючи їстівну шкіру. М'якоть високоцукриста, з трохи борошнистою консистенцією, що означає, що цей гарбуз якнайкраще підходить для пюре і начинки для пирогів, чудовий для обсмажування і супів.