Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Гавриш |
Насіння томату Сицилійський перчик, фасування 0,1 г.
Середньопізній (від сходів до дозрівання 115-120 днів) індетермінантний сорт для вирощування у відкритому ґрунті (з підв'язкою до кілків) і під тимчасовими плівковими укриттями. Рослина з рівномірним навантаженням плодами (по 4 в китиці), висотою 200 см. Посів на розсаду в середині-кінці березня. Пікіровка у фазі першого справжнього листка. Висадка розсади в теплиці на початку-середині травня у віці 50-55 днів. Формують в одне стебло, видаляючи всі "пасинки". Плід перцевидної форми, соковитий, з щільною м'якоттю, інтенсивно червоний, смачний, великий (150 г). Рекомендується для консервування і приготування салатів, але особливо для заморожування і приготування в'ялених томатів. Товарна врожайність 4,5-5 кг\ріст.
Властивості | |
Торговельна марка |