Menu
Your Cart

Насіння селери листової Танго /10.000 насінин/ *Bejo Zaden*

Насіння селери листової Танго /10.000 насінин/ *Bejo Zaden*
Насіння селери листової Танго /10.000 насінин/ *Bejo Zaden*
2 976.0 грн
  • Наявність: Під замовлення
  • Виробник: Bejo Zaden

Самовивіз: від 100 грн - безкоштовно
Нова Пошта (передплата): до 350 грн - 129 грн, від 350 грн - 89 грн, від 2000 грн - безкоштовно
Нова Пошта (при отриманні): до 350 грн - недоступний, від 350 грн - 129 грн
УкрПошта (передплата): до 350 грн - 89 грн, від 350 грн - 59 грн, від 1500 грн - безкоштовно
УкрПошта (при отриманні): до 350 грн - недоступний, від 350 грн - 89 грн
Кур'єрська доставка (передплата): до 350 грн - 159 грн, від 350 грн - 129 грн
Кур'єрська доставка (при отриманні): до 350 грн - недоступний, від 350 грн - 159 грн

Насіння селери листової Танго, фасування 10.000 насінин

Середньостиглий листовий лікувальний ароматний сорт, що вирощується заради зрізу добре розвинених черешків (завдовжки до 50 см, завширшки 3-4 см). Блакитно-зеленого відтінку верхня частина, вигнута з внутрішньої сторони, волокна відсутні. Рослина досягає маси в 1 кг. Сорт представляє цінність через високоврожайність, тривале збереження товарного вигляду, приємні смакові якості. Салатного використання або для зберігання (за 0°С). Вирощують розсадним способом (60-65 днів; 4-6 справжніх листків). Доцільно проводити прогрівання насіння перед посівом у воді 15-20 (+51-53°С), після чого охолоджують у прохолодній воді та пророщують у вологій мішковині. На етапі проростання 25-30% насіння, його висівають у канавки глибиною близько 1 см, не покриваючи ґрунтом, оскільки його схожість підвищується до 7-10 днів на світлі. Негативно реагує на сухість ґрунту. До появи сходів зберігають температуру +25-27°С; після їх появи температуру зменшують до +12°С на 2-3 дні, потім тримають +18-20°С. При утворенні 2-х справжніх листків сіянці пікірують у контейнери. Сприяє поліпшенню апетиту і тонусу організму. Благотворно впливає на порушення нервової системи і сну, покращує і нормалізує обмін речовин. Характеризується високим вмістом у зелені вітамінів А, С, В1, В2, РР, солі калію, фосфору і кальцію.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Погано Добре
Captcha