Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Солнечный Март |
Насіння руколи Оливковий лист, фасування 0,3 г
Arugula Olive Leaf - чудовий вибір традиційної італійської дикої руколи оливкового листя, з листям і ароматом, абсолютно відмінними від інших рукол. Оливковий лист має гарний світло-зелений колір і гладку форму, подібну до оливкового листа, без зубців, зазвичай пов'язаних з дикою руколою. У неї є відмінний аромат і більш інтенсивний смак, ніж у однорічної руколи, але смак більш тонкий, ніж у звичайної дикої руколи. Ця багаторічна форма дикої руколи дуже проста для вирощування. Вона посухостійка, надзвичайно холодостійка, витривала, вічнозелена. Дуже стійка до стрілкування, але коли рослина зацвітає вона дає їстівні жовті квіти, які використовують у салатах. Вибирайте молоде листя безперервно. Це зробить більшим урожай. Листя, що нагадує оливкове листя (звідси й італійська назва), володіє силою та ароматом дикої руколи і м'ясистістю однорічної! Вона приносить перцевий смак салатам, справжню свіжість, коли посипається на приготовану піцу, і смакує зі скибочками апельсина. Спробуйте Pesto di Rucola (arugula pesto) з руколи, волоських або кедрових горіхів, пармезану, часнику, дрібки солі та нарізки з оливковою олією на брускеті або подайте з макаронами.