Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Солнечный Март |
Насіння перцю солодкого Угорський восковий, фасування 30 насінин
Класичний солодкий восковий перець, створений угорськими городниками в 16-му столітті. Гладкі конусоподібні плоди, що досягають 15 см завдовжки і 4 см завширшки, є напівпрозорими, кольору слонової кістки, коли незрілі, під час дозрівання переходять у приголомшливий червоно-помаранчевий. На смак м'який (зазвичай 0, але може доходити до 500 Scoville одиниць) і, як із більшістю перцю, його "тепло" залежить від стадії зрілості під час збирання врожаю. Тобто, чим вони стигліші, тим солодші. Смак поглиблюється і стає складнішим у міру дозрівання. М'якоть щільна, солодка і ніжна з восковим їстівним і м'яким шаром шкірки. Солодкий віск чудовий для того, щоб "з'їсти з рук" протягом літа і його солодкість приходить під час засолювання і заморожування. Незважаючи на те, що насамперед цей сорт використовують як засолювальний перець, він так само чудовий у фаршируванні і як основний інгредієнт у різних стравах. При сушінні та подрібненні виходить солодка паприка. Плодоносні рослини ростуть вертикально, заввишки до 60 см, вони компактні і добре облиствені. Сорт скоростиглий (65 днів від висадки розсади), в умовах України цей перець легко вирощується до повної зрілості.
Властивості |