Насіння перцю солодкого Султан, фасування 10.000 насінин.
Середньостиглий, товстостінний сорт солодкого перцю (сортотип гогошар) з високими товарними і смаковими якостями
Середньостиглий сорт, від сходів до технічної стиглості 130-135, до біологічної - 158-165 днів. Рослина середньоросла, заввишки 45-60см, густооблистяна. Плоди перцю за типом ратунди (гогошари) - плоско-округлої форми, гладенькі, слаборебристі, великі, масою 100-150 г, світло-зелені у фазі технічної стиглості і темно-червоні в біологічній, товщина стінки 8-10 мм. Смакові якості - відмінні. Вирощують через розсаду. Найпоширеніший спосіб вирощування розсади - це висів насіння в касети. Вік розсади залежить від мети використання продукції. Для отримання продукції на переробку висаджують 25-45-денну розсаду. Схема посадки багато в чому залежить від способу поливу (70 х 15 см при поливі дощуванням і 90+50 X 20-25 см при вирощуванні на крапельному зрошенні). Урожайність - 40-70 т/га. Плоди використовують як для споживання у свіжому вигляді, так і для консервування. Сорт стійкий до вертицильозного в'янення. Рекомендована густота стояння рослин - 60-80 тис. росл./га.
Властивості | |
Торговельна марка |