Ваш кошик порожній
Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Гавриш |
Насіння перцю солодкого Шоколадний бик, фасування 15 насінин
Від появи сходів до плодоношення проходить 110-115 днів. Рослина середньоросла, напіврозкидиста. Плоди кубовидної форми, 3-4-х камерні, ребристі, масою 220-250 г, завдовжки до 8-9 см, з міцними стінками (5-7 мм), ароматною і ніжною м'якоттю. Забарвлення змінюється від зеленого до густо-шоколадного з легким відтінком червоного. Смакові якості відмінні. Використовують для заморожування і консервування, для яскравих літніх салатів, супів і нарізки, для ароматного лечо і фарширування. Посів на розсаду - наприкінці лютого. Глибина загортання насіння до 1 см. Висадка розсади - наприкінці травня. Пікіровка у фазі 1-2-х справжніх листків. Після висадки у рослини видаляють усі бічні пагони і листя до першої розвилки та підв'язують до опори.