Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Гавриш |
Насіння перцю солодкого Півник, фасування 0,2 г.
Ранньостиглий (105-120 днів від сходів до технічної стиглості), дружно дозріваючий сорт. Плоди з ніжним смаком і сильним ароматом, у кулінарії їх використовують для приготування салатів, овочевого рагу, фарширування, консервування, запікання. Вирощують у плівкових укриттях і у відкритому ґрунті. Рослина напіврозкидиста, середньої висоти (48-60 см). Плоди висячі, конусоподібні, злегка овальної форми, гладкі, масою 60-85 г, товщина стінки до 5,5-7 мм. Посів на розсаду наприкінці лютого. Пікіровка у фазі сім'ядоль. Висадка розсади в ґрунт наприкінці травня. Формування: видалення всіх бічних пагонів і листя до першої розвилки. Товарна врожайність плодів у технічній стиглості 2,8-4,9 кг/м2. Схема посадки 40х60 см.
Властивості |