Насіння перцю солодкого Маркапі F1, фасування 250 насінин.
Ранній гібрид солодкого перцю з відмінними товарними та смаковими якостями
Ранній гібрид солодкого перцю, тип Капія. Від висадки розсади до технічної стиглості 60-65 днів, до біологічної стиглості 75-80 днів. Рослина детермінантного типу, потужна, високоросла, сильно облистяна (добре захищає плоди від сонця). Плоди довгі, видовжено-конічної форми, 2-3 камерні, товщина стінки 4-5 мм, масою від 100-120 г. У технічній стиглості плоди салатного кольору, у біологічній - червоного. Плоди мають прекрасний смак, легко транспортуються на далекі відстані і тривалий час зберігають товарний вигляд. Плоди використовують для переробки та консервування, а також реалізації у свіжому вигляді. Рекомендуємо для вирощування у весняних плівкових теплицях і у відкритому ґрунті. Вирощують через розсаду. Рекомендована схема посадки у відкритий ґрунт (90 + 50) х 25-29 см (50-55 тис. росл. рослин/га). Урожайність становить 65-70 т/га. Даний гібрид виділяється стійкістю до сонячних опіків, толерантний до фітофторозного і вертицильозного в'янення.
Властивості | |
Торговельна марка |