Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Nasko |
Насіння перцю солодкого Фіолент, фасування 40 насінин.
Середньоранній. Від масових сходів до технічної стиглості - 100-110, до біологічної - 120-130 днів. Рослина розлога, у відкритому ґрунті досягає висоти 70-80 см. Плоди великі, вагою 150-200 г, кубовидної форми, три-чотиригранні, блискучі. У технічній стиглості плоди темно-фіолетового кольору, у біологічній - вишнево-червоні. Товщина стінки - 6-8 мм. М'якоть соковита, щільна й ароматна. Сорт виділяється високими смаковими якостями і товарністю плодів. Має високу зав'язуваність навіть при різких перепадах температури. Рекомендуємо для вирощування у відкритому ґрунті та в плівкових теплицях. Ідеально підходить для реалізації у свіжому вигляді, для переробки та заморозки. Урожайність - 7-12 кг/м2. Рекомендуємо вирощувати перець через розсаду. Для вирощування розсади перцю, насіння слід висівати з середини лютого до кінця березня. Насіння перцю висівають у касети, парники або торф'яні таблетки, а пізніше розсаду висаджують на постійне місце у відкритий ґрунт. Насіння перцю слід висівати при температурі ґрунту від +20 до +25°С на глибину 1-1,5 см. Рекомендована схема посадки 60 х 25 см.
Властивості |