Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Nasko |
Насіння перцю солодкого Бон-Бон, фасування 40 насінин.
Ранній сорт. Від масових сходів до технічної стиглості - 90-95, до біологічної - 100-110 днів. Рослина потужна, у відкритому ґрунті досягає висоти 60-70 см. Плоди невеликого розміру, вагою 50-60 г, округлої форми, глянцеві. У технічній стиглості плоди жовтого кольору, у біологічній - червоні. Товщина стінки - 8-9 мм. М'якоть ніжна, соковита й ароматна. Сорт виділяється оригінальністю плодів і високими смаковими якостями. Має високу зав'язуваність навіть при різких перепадах температури. Рекомендуємо для вирощування у відкритому ґрунті та в плівкових теплицях. Універсального використання. Урожайність становить від 5 до 8 кг/м2, залежно від умов вирощування. Вирощують через розсаду. Насіння перцю слід висівати на глибину 1-1,5 см за температури ґрунту від +20 до +25 С. Як правило, посів перцю проводять із середини лютого до кінця березня. Схема посадки розсади перцю 60 х 25 см.
Властивості |