Ваш кошик порожній
Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Гавриш |
Насіння перцю гіркого Сальса, фасування 0,2 г
Якщо у вашому житті не вистачає гострих відчуттів, спробуйте привнести їх за допомогою пекучого перчика. Він не тільки додасть пікантності улюбленій страві, а й виведе зі стресового стану, змусить ваш мозок краще працювати, зміцнить волосся. З першого погляду підкорює не тільки ефектними формами і гострим смаком, а й пекучою красою: вогняними відтінками червоного кольору, схожими на язики полум'я. Сорт середньостиглий. Рослина середньої висоти, середньооблистяна. Ароматні плоди подовжено-конусоподібної форми, двокамерні, масою 15-20 г, завдовжки 9-10 см, зі слабозморшкуватою поверхнею і дуже тонкими стінками (1 мм). Забарвлення змінюється від темно-зеленого до насичено-червоного. Смак відмінний. Гострий перець є незамінною приправою до страв, яким потрібно надати гостроти. Його додають у супи, салати, соуси, а також консервують і маринують. Посів на розсаду - наприкінці лютого. Глибина загортання насіння до 1 см. Висадка розсади - у травні. Пікіровка у фазі 1-2-х справжніх листків. Після висадки у рослини видаляють всі бічні пагони і листя до першої розвилки і підв'язують до опори. Не можна висаджувати розсаду солодких і гострих сортів перцю поруч, тому що відбувається перезапилення і солодкий перець набуває гіркого смаку.