Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Гавриш |
Насіння перцю гіркого Пекуча перчинка, фасування 0,2 г
Ранньостиглий (від сходів до технічної стиглості 100-105 днів) сорт гострого перцю для вирощування у відкритому ґрунті та теплицях. Рослина слабооблистяна, розлога, з укороченими міжвузлями, середньої висоти (до 150 см у теплиці). Плід подовжено-конусоподібний, з широкою основою, 2-камерний, ребристий, із сильною поперечною хвилястістю, масою 90-130 г, завдовжки 17-20 см, слабко гострого смаку. Забарвлення в технічній стиглості світло-зелене, в біологічній - червоне, сильно глянцеве. Стінка плоду еластична, 4-6 мм завтовшки. Приємна слабка гострота робить його незамінним для приготування свіжих салатів та інших слабогострих страв. Вирощують розсадним способом. Посів на розсаду - наприкінці лютого. Пікіровка у фазі сім'ядоль. Висадка розсади - наприкінці травня. Формування: видалення всіх бічних пагонів і листя до першої розвилки.