Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Гавриш |
Насіння перцю гіркого Гострий Язичок F1, фасування 0,2 г.
Ранньостиглий (90-100 днів від сходів до плодоношення) гібрид. Цінується за гостру, ароматну м'якоть із високим вмістом вітамінів, мікроелементів і мінеральних солей. Подрібнені плоди додають як приправу, що підсилює смак і додає пікантності приготованим стравам. Природний антибіотик капсицин, що міститься в плодах гострого перцю, пригнічує розмноження бактерій, перешкоджає утворенню тромбів, розширює судини, знімає біль у разі запалень. Рослина середньої висоти, штамбова, зімкнута. Плоди поодинокі, масою 15-20 г, конусоподібні, товарні, з гострою м'якоттю. Забарвлення плодів у технічній стиглості - світло-зелене, у біологічній - червоне. Посів на розсаду наприкінці лютого - початку березня. Пікіровка у фазі сім'ядоль. Висадка розсади в ґрунт наприкінці травня. Формування: видалення всіх бічних пагонів і листя до першої розвилки. Щільність посадки 5-7 росл./м2. Урожайність 0,5-0,6 кг/рост.
Властивості | |
Торговельна марка |