Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Гавриш |
Насіння пепіно Консуело, фасування 5 насінин
Багаторічна рідкісна овочева культура для захищеного ґрунту. Стебла фіолетові, досить тонкі, гнучкі, довжиною до 2 м. Листя просте, ланцетоподібне, темно-зелене, зі слабким опушенням. Плід яйцеподібної форми, ніжно-кремового або лимонно-жовтого кольору, з інтенсивними бузковими смужками, масою до 1300 г. М'якоть соковита, кисло-солодка, медово-жовтого кольору зі смаком екзотичних фруктів і ароматом дині. Містить ретинол (вітамін А) і аскорбінову кислоту (вітамін С), якої не менше, ніж у цитрусових. Плоди використовують у свіжому вигляді або для приготування варення. Насіння пророщують за температури 28-30°С на вологій поверхні в прозорій ємності з кришкою, бажано з додатковим підсвічуванням. Оптимальний термін посіву - кінець листопада - початок грудня, висаджування в теплиці - якомога раніше, за умови захисту від заморозків (оптимально - з кінця лютого до початку травня, оскільки з середини травня до середини серпня плоди майже не зав'язуються через довгий світловий день). Рослини формують у 1-2 стебла, агротехніка вирощування розсади наближена до баклажана, а після висадки на постійне місце - до томата. Наприкінці літа, пепіно пересаджують у горщик і переносять у тепле світле місце.
Властивості |