Ваш кошик порожній
Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Гавриш |
Насіння патисона Черепашка, фасування 1 г
Сорт Черепашка є сумішшю унікальних форм і забарвлень, що не повторюють одне одного. Плодоносити починає на 37-43 день. Рослина напівплетиста, зі слабким розгалуженням (навіть при перегодовуванні не утворює довгих батогів). Одночасно на рослині може розвиватися до 5 плодів. Плід дископодібний, жолобки дрібні, різних забарвлень, слаборебристий з боровками середнього розміру, масою 0,2–0,4 кг. М'якоть кремова, щільна, товста, довше зберігає соковитість і аромат, ніж інші сорти патисонів. Має власний виражений, насичений смак. Використовують у домашній кулінарії: молоді зав'язі для салатів і консервування, запікання і порційного фарширування. Що більшим стає патисон, то сильніше грубіє його шкірка. Такі екземпляри можуть стати в пригоді для декорування приміщення. Товарна врожайність 3,8–4,1 кг/м². Вирощують посівом у відкритий ґрунт або розсадним способом. Потребує родючого ґрунту і регулярного поливу. Оптимальна для проростання насіння температура ґрунту 25-30°С.