Ваш кошик порожній
Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Гелиос |
Насіння огурдині, фасування 10 насінин.
Малопоширений різновид гарбуза, що за зовнішнім виглядом нагадує кавун. М'якоть у огурдині біло-кремова, соковита, за смаком і запахом нагадує зрілий огірок. Насіння середнього розміру, зеленого кольору. Огурдиню можна їсти сирою, готувати окрошку, салати та інші страви. Вона має цілющі властивості: лікує захворювання печінки та нирок, підшлункової залози, жовчного міхура, виразку шлунка та дванадцятипалої кишки, нормалізує вагу, заспокоює нерви. Вирощують як звичайний гарбуз, хоча огурдиня витримує нижчі температури і її можна висаджувати вже на початку травня. Зберігається 2 - 3 роки.