Menu
Your Cart

Насіння кукурудзи цукрової Тронка F1 /0,5 кг/ *Наско*

Насіння кукурудзи цукрової Тронка F1 /0,5 кг/ *Наско*
Насіння кукурудзи цукрової Тронка F1 /0,5 кг/ *Наско*
1.0 грн
  • Наявність: Немає в наявності
  • Виробник: Nasko

Самовивіз: від 100 грн - безкоштовно
Нова Пошта (передплата): до 350 грн - 129 грн, від 350 грн - 89 грн, від 2000 грн - безкоштовно
Нова Пошта (при отриманні): до 350 грн - недоступний, від 350 грн - 129 грн
УкрПошта (передплата): до 350 грн - 89 грн, від 350 грн - 59 грн, від 1500 грн - безкоштовно
УкрПошта (при отриманні): до 350 грн - недоступний, від 350 грн - 89 грн
Кур'єрська доставка (передплата): до 350 грн - 159 грн, від 350 грн - 129 грн
Кур'єрська доставка (при отриманні): до 350 грн - недоступний, від 350 грн - 159 грн

Насіння кукурудзи цукрової Тронка F1, фасування 0,5 кг.

Скоростиглий, високоврожайний гібрид цукрової кукурудзи. Період від сходів до технічної стиглості - 69-71 день. Рослини середньорослі, висотою до 190 см. Гібрид дає вирівняні та однорідні качани - по 2-3 на рослині. Качани великі, циліндричної форми, завдовжки 20-22 см, у діаметрі - 4,2-4,5 см, масою 220-240 г. Кількість рядів зерен у качані становить 14-16. Зерна рівні, невеликі, золотисто-жовтого кольору і з відмінним смаком. Урожайність - 14 -16 т/га. Продукція використовується для консервації, заморожування і для споживання у свіжому вигляді. Гібрид вирізняється високою стійкістю до багатьох захворювань. Цукрову кукурудзу не слід висівати, поки температура ґрунту не досягне 10 0С. Занадто ранній посів, так само, як і пізній, призводить до значного зниження врожаю. Щоб сходи були вирівняними, насіння висівають у вологий ґрунт, якщо ж ґрунт пересушений, слід одразу ж після посіву провести легкий полив. Оптимальна глибина посіву - 4-5 см. Норма висіву становить 50 тис. рослин на гектар. Мінімальна відстань між рослинами в ряду - 25 см. На практиці схема посадки кукурудзи - 75 Х 25 см. Для отримання свіжої продукції високої якості використовують качани та зерно цукрової кукурудзи у фазі молочної стиглості. Зберігати качани для реалізації необхідно за хорошої вентиляції та занижених температур. Швидкість втрати цукру під час зберігання прямо пропорційна часу зберігання та підвищенню температури.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Погано Добре
Captcha