Menu
Your Cart

Насіння кукурудзи цукрової Nasko Zea 80/24 F1 /30.000 насінин/ *Наско*

Насіння кукурудзи цукрової Nasko Zea 80/24 F1 /30.000 насінин/ *Наско*
Насіння кукурудзи цукрової Nasko Zea 80/24 F1 /30.000 насінин/ *Наско*
1.0 грн
  • Наявність: Немає в наявності
  • Виробник: Nasko

Самовивіз: від 100 грн - безкоштовно
Нова Пошта (передплата): до 350 грн - 129 грн, від 350 грн - 89 грн, від 2000 грн - безкоштовно
Нова Пошта (при отриманні): до 350 грн - недоступний, від 350 грн - 129 грн
УкрПошта (передплата): до 350 грн - 89 грн, від 350 грн - 59 грн, від 1500 грн - безкоштовно
УкрПошта (при отриманні): до 350 грн - недоступний, від 350 грн - 89 грн
Кур'єрська доставка (передплата): до 350 грн - 159 грн, від 350 грн - 129 грн
Кур'єрська доставка (при отриманні): до 350 грн - недоступний, від 350 грн - 159 грн

Кукурудза цукрова Nasko Zea 80/24 F1, фасування 30.000 насінин.

Середньостиглий гібрид із високим вмістом цукру та неперевершеним смаком

Середньостиглий суперсолодкий гібрид (тип Sh-2). Період від сходів до дозрівання - 80-85 днів. Рослини потужні, добре розвинені, висотою 190-210 см. На стеблі формується мінімум два повністю виконаних качана. Качани великі, довжиною 23-25 см, діаметром 5 см, мають 16-18 рядів великих зерен яскраво-жовтого кольору. Підвищений вміст цукру (10-12 %) і здатність більш тривалого зберігання після збору є головними відмінностями. Призначений для свіжого ринку та для переробки. Гібрид стійкий до основних захворювань. Цукрову кукурудзу не слід висівати, поки температура ґрунту не сягне +10°С. Занадто ранній посів, так само як і пізній, призводить до значного зниження врожаю. Оптимальна глибина посіву 4-5 см. Рекомендована густота стояння становить 50-55 тисяч рослин на гектар. Для отримання свіжої продукції високої якості використовують качани та зерно цукрової кукурудзи у фазі молочної стиглості. Зберігати качани для реалізації необхідно за хорошої вентиляції та занижених температур. Швидкість втрати цукру під час зберігання прямо пропорційна часу зберігання та підвищенню температури.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Погано Добре
Captcha