Menu
Your Cart

Насіння кукурудзи цукрової Nasko Zea 75/26 F1 /1.000 насінин/ *Наско*

Насіння кукурудзи цукрової Nasko Zea 75/26 F1 /1.000 насінин/ *Наско*
Насіння кукурудзи цукрової Nasko Zea 75/26 F1 /1.000 насінин/ *Наско*
593.0 грн
  • Наявність: Немає в наявності
  • Виробник: Nasko

Самовивіз: від 100 грн - безкоштовно
Нова Пошта (передплата): до 350 грн - 129 грн, від 350 грн - 89 грн, від 2000 грн - безкоштовно
Нова Пошта (при отриманні): до 350 грн - недоступний, від 350 грн - 129 грн
УкрПошта (передплата): до 350 грн - 89 грн, від 350 грн - 59 грн, від 1500 грн - безкоштовно
УкрПошта (при отриманні): до 350 грн - недоступний, від 350 грн - 89 грн
Кур'єрська доставка (передплата): до 350 грн - 159 грн, від 350 грн - 129 грн
Кур'єрська доставка (при отриманні): до 350 грн - недоступний, від 350 грн - 159 грн

Насіння кукурудзи цукрової Nasko Zea 75/26 F1, фасування 1.000 насінин

Ранньостиглий, суперсолодкий гібрид з ідеальним смаком і кольором зерен

Ранній, суперсолодкий гібрид (тип Sh-2). Качани дозрівають на 75-78 день після сходів. Рослини потужні, добре розвинені, висотою 180-190 см. На одній рослині формується два повноцінних виконаних качана. Качани раннього гібрида великі, довжиною 24-27 см, діаметром 5 см, циліндричної форми, мають 16-18 вирівняних рядів зерен. Зерна мають привабливий жовтий колір. Особливістю гібрида є висока врожайність і товарність вирівняних качанів, а також неперевершені смакові якості (високий вміст цукру - понад 10-12 %). Качани даного гібрида можуть зберігатися більш тривалий період після збору, порівняно з іншими гібридами. Основне призначення - отримання надранньої продукції для ринку свіжих овочів, а також для заморожування і переробки. Гібрид вирізняється високою стійкістю до основних захворювань кукурудзи. Цукрову кукурудзу не слід висівати, поки температура ґрунту не сягне 10 0С. Занадто ранній посів, також, як і пізній, призводить до значного зниження врожаю. Оптимальна глибина посіву 4-5 см. Рекомендована густота стояння рослин становить 50-55 тисяч рослин на гектар. Для отримання свіжої продукції високої якості використовують качани та зерно цукрової кукурудзи у фазі молочної стиглості. Зберігати качани для реалізації необхідно за хорошої вентиляції та занижених температур. Швидкість втрати цукру під час зберігання прямо пропорційна часу зберігання і підвищенню температури.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Погано Добре
Captcha