Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Гавриш |
Насіння кухонні прянощі до супів, фасування 1,65 г
Пряні рослини, що увійшли до складу суміші, надають супам неповторного смаку, їх легко і зручно вирощувати на дачі, вони завжди під рукою, свіжі - влітку або засушені на зиму. За смаком і зовнішнім виглядом кервель нагадує петрушку, а ось запах у нього солодший, пряний з нотками анісу. У супи і бульйони кервель краще додавати у свіжому вигляді, або піддавати термічній обробці не більше 2-х хвилин. Чебрець "король" супів із морепродуктами та рибою. Ним часто приправляють овочеві супи-пюре з гарбуза, моркви і томатів. Корисно також додати кілька листочків чебрецю до жирного бульйону з баранини, пряність замаскує специфічний смак і стимулює травлення. Коріандр додають у супи у вигляді зелені та насіння. Він дуже добре поєднується з картопляними та бобовими юшками, грибним супом-пюре. Селера листова та любисток схожі зовні та запахом. Обидві рослини дуже корисні, будь-якому супу або бульйону вони передадуть свій терпкий, свіжий, приємний аромат. Холодний суп-пюре із селери - найкращий перекус для охочих схуднути.
Властивості |