Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Гавриш |
Насіння кухонних прянощів до соусів, фасування 1,6 г
Пряні рослини, що увійшли до складу суміші, надають соусам неповторного смаку, їх легко і зручно вирощувати на дачі, вони завжди під рукою, свіжі - влітку або засушені на зиму. Обов'язковий компонент гострих соусів пекучий перець, що викликає апетит і підсилює всі смакові відчуття. Соусом із чилі корисно приправляти жирні страви з м'яса, наприклад із баранини чи свинини - це позитивно позначиться на травленні. Листова гірчиця поєднує смаки гірчиці, салату та хрону. Вона має пікантний ніжний смак і може чудово замінити рідку гірчицю в приготуванні вершкових соусів для салатів із морепродуктами. Найвідоміший соус на основі базиліка - це італійський "песто", яким середземноморські жителі щедро присмачують піцу, овочі, рибу, м'ясо та улюблену літню закуску - салат "Капрезе". Солодкий, освіжаючий, пряний аніс чудово доповнить кисло-солодкі ягідні соуси та ніжні заправки на основі вершків. Свіжий або сушений чабер, доданий до соусу, додасть м'ясу або м'ясним субпродуктам особливого аромату та смаку, замаскує небажані запахи та допоможе травленню. Також чабер корисна альтернатива гострому і запашному перцю.
Властивості | |
Торговельна марка |