Наявність: | Немає в наявності |
Виробник: | Гавриш |
Насіння кухонних прянощів до овочів і салатів, фасування 3,7 г.
Пряні рослини, що увійшли до складу суміші, надають салатам неповторного смаку, їх легко і зручно вирощувати на дачі, вони завжди під рукою, свіжі - влітку або засушені на зиму. Пряний базилік добре поєднується з помідорами, зеленими овочами, яйцями, рибою і сиром. Щоб зберегти його неповторний аромат, краще подрібнювати його за допомогою пальців і додавати у страву перед подачею. Петрушка, кріп і цибуля на зелень класичні прянощі будь-якого сезонного салату. Щоб підкреслити свіжий запах петрушки та кропу, можна перетерти їх із часником і олією, така проста заправка, додана до нарізаних свіжих овочів, додасть особливого смаку й аромату страві. Цибуля на перо рання культура з високим вмістом вітамінів і мікроелементів. Навесні, із зелені цибулі, можна зробити корисний салат із яйцями, заправивши його лимонним соком і соняшниковою олією. Коріандр або кінзу здебільшого використовують як прянощі до свіжих овочів, але можна зелень або насіння додати до консервованого салату - вийде смачно і незвично.
Властивості | |
Торговельна марка |